Thais restaurant in Antwerpen-Zuid

Traditionele en moderne oosterse gerechten

Gezellige en snelle service

Kaart met specials

Thais restaurant in Antwerpen-Zuid

Ben je op zoek naar een Thais restaurant in de omgeving van Antwerpen-Zuid? Kijk dan naar het menu van Win’s. We serveren een mooie selectie aan Aziatische gerechten volgens de Asian fusion keuken. Ook vind je bij ons tijdelijke specials, daar hebben we een aparte kaart voor die we regelmatig aanpassen.

Geïnteresseerd in onze gerechten?

Contacteer ons!

Bekijk wat we als allemaal aanbieden in ons Thais restaurant in Antwerpen-Zuid

We bieden een kaart aan vol interessante gerechten aan, waardoor je altijd wel een schotel ziet die je eens moet proberen. Ons Thais restaurant wil je ook altijd verrassen met een Asian fusion in Antwerpen-Zuid. Dat is een mix van allerlei Aziatische kooktechnieken en ingrediënten die we verrassend gebruiken. Het moderniseert de Thaise en Chinese keuken. Dat is niet het enige dat je bij ons krijgt. We verzorgen onze service ook zo dat je je helemaal op je gemak voelt in ons Thais restaurant in Antwerpen-Zuid.

Chinees eten Antwerpen- winsfood.be

Contacteer ons en bestel je Thaise gerechten

We bieden allerlei interessante Thaise gerechten aan, daar hoort Pad Thai onder andere bij. Ben je benieuwd wat we nog allemaal aanbieden? We hebben twee menu’s, een waar je de gewone gerechten vindt en een waar je al de speciale schotels ziet. Laat je dus verleiden door onze kaart en maak een reservatie! Contacteer ons via de nummers +32 (0)3 501 41 09 en +32 (0)477 86 60 78 of stuur een mail naar wins.foodanddrinks@gmail.com!