Thais restaurant in Antwerpen-Zuid

Traditionele en moderne oosterse gerechten

Gezellige en snelle service

Kaart met specials

Thais restaurant in Antwerpen-Zuid

Ben je op zoek naar een Thais restaurant in de omgeving van Antwerpen-Zuid? Kijk dan naar het menu van Win’s. We serveren een mooie selectie aan Aziatische gerechten volgens de Chinese en Thaise keuken. Ook vind je bij ons tijdelijke specials, en daar hebben we een aparte kaart voor die we regelmatig aanpassen.

Geïnteresseerd in onze gerechten?

Contacteer ons!

Bekijk wat we allemaal aanbieden in ons Thais restaurant

We bieden in ons Chinees restaurant een kaart vol interessante gerechten aan, waardoor je altijd wel een schotel ziet die je eens moet proberen. Ons Thais restaurant wil je ook altijd verrassen met een Asian fusion. Dat is een mix van allerlei Aziatische kooktechnieken en ingrediënten die we op een verrassende wijze gebruiken. Het moderniseert de Thaise en Chinese keuken. Dat is niet het enige dat je bij ons krijgt. We verzorgen onze service ook zo dat jij je helemaal op je gemak voelt in ons Thais restaurant.

Chinees eten Antwerpen- winsfood.be

Contacteer ons en bestel je Thaise gerechten

We bieden allerlei interessante Thaise gerechten aan, en daar hoort Pad Thai onder andere bij. Ben je benieuwd wat we nog allemaal aanbieden? We hebben twee menu’s, een waar je de gewone gerechten vindt en een waar je al de speciale schotels ziet. Laat je dus verleiden door onze kaart en maak een reservatie! Contacteer ons via het nummer +32 (0)3 501 41 09 of stuur een mail naar wins.foodanddrinks@gmail.com.