Eten Antwerpen-Zuid

Traditionele en moderne oosterse gerechten

Gezellige en snelle service

Kaart met specials

Eten in Antwerpen-Zuid

Wil je wat eten in de omgeving van Antwerpen-Zuid? Kijk dan naar de kaart van Win’s en je zal zien dat je heerlijke schotels kan kiezen. We bieden allerlei Aziatische opties aan, overweeg bijvoorbeeld Pad Thai. We hebben nog veel meer keuze voor u, bekijk zeker ook onze kaart met specials die voor een beperkte tijd beschikbaar zijn.

Geïnteresseerd in onze gerechten?

Contacteer ons!

Kom bij ons als je lekker wilt eten in Antwerpen-Zuid

Of je nu op zoek ben naar thais of chinees, we hebben het allebei. Je vindt eten van beide culturen op ons menu in Antwerpen-Zuid, net zoals een mix van alle Aziatische eetculturen. Onze chef werkt namelijk volgens het principe van Asian fusion. Ons Aziatisch restaurant staat ook bekend voor de uitstekende service. We helpen je snel verder met al je vragen over je eten en bedienen je met plezier. We geven jou de mogelijkheid om een tafel te reserveren, maar ook om takeaway te bestellen. Soms wil je gewoon thuis van een heerlijke maaltijd genieten, daar helpen wij je bij.

Chinees eten Antwerpen- winsfood.be

Contacteer ons voor jouw reservatie

We zijn open voor lunch en diner en het is ook mogelijk om een reservatie te maken. Neem gewoon contact op met ons voor je eten bij Win’s in Antwerpen-Zuid en we helpen je snel verder! Bereik ons door te bellen naar +32 (0)3 501 41 09 en +32 (0)477 86 60 78 of mail naar wins.foodanddrinks@gmail.com.