Eten Antwerpen-Zuid

Traditionele en moderne oosterse gerechten

Gezellige en snelle service

Kaart met specials

Eten in Antwerpen-Zuid

Wil je iets eten in de omgeving van Antwerpen-Zuid? Kijk dan naar de kaart van Win’s en je zal zien dat je heerlijke schotels kan kiezen. We bieden allerlei Aziatische opties aan, zoals bijvoorbeeld Pad Thai. We hebben nog veel meer keuze voor u, dus bekijk zeker ook onze kaart met specials die voor een beperkte tijd beschikbaar zijn.

Geïnteresseerd in onze gerechten?

Contacteer ons!

Kom langs bij ons als je lekker wilt eten in de buurt

Of je nu op zoek ben naar Thais of Chinees eten, wij hebben het allebei. Je vindt eten van beide culturen op het menu van ons Chinees restaurant, net zoals een mix van alle Aziatische eetculturen. Onze chef werkt namelijk volgens het principe van Asian fusion. Ons Aziatisch restaurant staat ook bekend voor de uitstekende service. We helpen je snel verder met al je vragen over je eten en bedienen je met plezier. We geven jou de mogelijkheid om een tafel te reserveren, maar ook om takeaway te bestellen. Soms wil je gewoon thuis van een heerlijke maaltijd genieten, daar helpen wij je bij.

Chinees eten Antwerpen- winsfood.be

Contacteer ons voor jouw reservatie

We zijn open voor lunch en diner en het is ook mogelijk om een reservatie te maken. Neem gewoon contact op met ons voor je eten bij Win’s en we helpen je snel verder! Bereik ons door te bellen naar +32 (0)3 501 41 09 of mail naar wins.foodanddrinks@gmail.com. Op dinsdag en woensdag zijn we gesloten, maar dan kan je ons nog steeds bereiken via het nummer +32 (0)477 86 60 78.