Beste Aziatische restaurants Antwerpen

Traditionele en moderne oosterse gerechten

Gezellige en snelle service

Kaart met specials

Beste Aziatische restaurants in Antwerpen

Wil je eens gaan eten bij een van de beste Aziatische restaurants van Antwerpen? Dan zit je goed bij Win’s. We serveren verschillende Thaise en Chinese gerechten. Daarnaast vind je bij ons ook Asian fusion. Deze stijl van koken speelt met alle Aziatische kookstijlen en ingrediënten. Laat je zeker verrassen door deze moderne en smakelijke gerechten.

Geïnteresseerd in onze gerechten?

Contacteer ons!

Als een van de beste Aziatische restaurants in Antwerpen verrassen we je graag

Je vindt bij ons de gewone gerechten volgens Asian fusion, maar we bieden ook specialere gerechten aan. Die vind je op onze aparte kaart. Deze gerechten zijn altijd tijdelijk. Op die manier kunnen we je als een van de beste Aziatische restaurants in Antwerpen altijd verrassen met nieuwe dingen. Je kan ook altijd vertrouwen op de beste service. We zorgen er namelijk voor dat jij je bij Win’s thuis voelt en geniet van Aziatisch eten. Wanneer je kiest voor ons restaurant, kies je voor gezelligheid en smakelijke gerechten.

Chinees eten Antwerpen- winsfood.be

Reserveer een tafel in ons gezellig restaurant

Als je houdt van vernieuwende gerechten, moet je zeker een van de beste Aziatische restaurants in Antwerpen bezoeken. Dat is Win’s. Door de Asian fusion geniet je van moderne gerechten waar je door verrast wordt. Contacteer ons door te bellen naar +32 (0)3 501 41 09 en +32 (0)477 86 60 78 of e-mail naar wins.foodanddrinks@gmail.com!