Beste Aziatische restaurants Antwerpen

Traditionele en moderne oosterse gerechten

Gezellige en snelle service

Kaart met specials

Beste Aziatische restaurants in Antwerpen

Wil je eens gaan eten bij een van de beste Aziatische restaurants van Antwerpen? Dan zit je goed bij Win’s. We serveren verschillende Thaise en Chinese gerechten. Daarnaast vind je bij ons zowat de volledige Aziatische keuken. Deze stijl van koken speelt met alle Aziatische kookstijlen en ingrediënten. Laat je zeker verrassen door deze moderne en smakelijke gerechten.

Geïnteresseerd in onze gerechten?

Contacteer ons!

Als een van de beste Aziatische restaurants in de buurt verrassen we je graag

Je vindt bij ons de gewone gerechten volgens Asian fusion, maar we bieden ook specialere gerechten aan. Die vind je op onze aparte kaart, met tijdelijke specialiteiten. Op die manier kunnen we je als een van de beste Aziatische restaurants in de omgeving altijd verrassen met nieuwe dingen. Je kan ook altijd vertrouwen op de beste service. We zorgen er namelijk voor dat jij je bij Win’s thuis voelt en geniet van Aziatisch eten. Wanneer je kiest voor ons Chinees restaurant, kies je voor gezelligheid en smakelijke gerechten.

Chinees eten Antwerpen- winsfood.be

Reserveer een tafel in ons gezellig restaurant

Als je houdt van vernieuwende gerechten, moet je zeker een van de beste Aziatische restaurants in de stad bezoeken. Dat is Win’s. Dankzij onze chef geniet je van moderne gerechten waar je door verrast wordt. Contacteer ons door te bellen naar +32 (0)3 501 41 09 of stuur een e-mail naar wins.foodanddrinks@gmail.com. Op dinsdag en woensdag zijn we gesloten, maar kan je ons steeds bereiken op het nummer +32 (0)477 86 60 78.