Aziatisch eten in Antwerpen-Zuid

Traditionele en moderne oosterse gerechtenGezellige en snelle serviceKaart met specials

Aziatisch eten in Antwerpen-Zuid

Ben je op zoek naar een restaurant waar je Aziatisch eten kan bestellen in Antwerpen-Zuid? Dan kan je rekenen op Win’s. We serveren modern Aziatische eten door te experimenteren met ingrediënten en kookstijlen. Daar hoort Chinees en Thais eten bij. Je kan dus van diverse gerechten proeven in ons Aziatisch restaurant in Antwerpen.

Geïnteresseerd in onze gerechten?

Contacteer ons!

Je kan heerlijk Aziatisch eten bestellen in ons restaurant in Antwerpen-Zuid

We zijn meer dan alleen een Chinees restaurant. We bieden ook heerlijk Thais eten aan. Profiteer van onze Asian fusion en verken al de smaken van Azië in een moderne variant. Onze chef experimenteert met diverse ingrediënten en gebruikt ze in gerechten van andere culturen. Zo krijg je verrassende resultaten die je allemaal kan proeven in ons restaurant. Voor jouw gemak bieden we ook gerechten aan die je op voorhand kan bestellen en nadien afhalen. We zijn gespecialiseerd in roerbakgerechten en wokgerechten. We gebruiken vooral vis, groenten en rijst in de gerechten die we voor jou bereiden.

Chinees eten Antwerpen- winsfood.be

We bieden je gezellige en snelle service aan

Met onze service wordt jouw restaurantbezoek ook extra gezellig, we staan daar namelijk ook bekend om. Wanneer je Aziatisch eten wilt bestellen, moet je zeker in ons restaurant zijn in Antwerpen-Zuid. We maken het gemakkelijk voor jou om in Antwerpen-Zuid Aziatisch eten te bestellen. Je hoeft ons alleen te contacteren en dan maken we jouw bestelling klaar tegen het gewenste uur. Je kan op onze service vertrouwen als je ergens een vraag over hebt. We helpen je graag verder.

Kies voor onze service en moderne gerechten

We bieden lekkere gerechten aan die onze chef met veel zorg heeft geprepareerd. Voor al je Aziatisch eten te bestellen kan je vertrouwen op ons restaurant van Antwerpen-Zuid. Plaats vandaag nog je bestelling van onze lekkere gerechten! We zijn bereikbaar via het e-mailadres wins.foodanddrinks@gmail.com en de telefoonnummers +32 (0)3 501 41 09 en +32 (0)477 86 60 78.