Aziatisch eten in Antwerpen-Zuid

Traditionele en moderne oosterse gerechten

Gezellige en snelle service

Kaart met specials

Aziatisch eten in Antwerpen-Zuid

Ben je op zoek naar een restaurant waar je Aziatisch eten kan bestellen in Antwerpen-Zuid? Dan kan je rekenen op Win’s. We serveren modern Aziatische eten door te experimenteren met ingrediënten en kookstijlen. Daar hoort Chinees en Thais eten bij. Je kan dus van diverse gerechten proeven in ons Aziatisch restaurant in Antwerpen.

Geïnteresseerd in onze gerechten?

Contacteer ons!

Je kan heerlijk Aziatisch eten bestellen in ons restaurant

We zijn meer dan alleen een restaurant waar je Chinees kan bestellen. We bieden ook heerlijk Thais eten aan. Profiteer van onze Asian fusion en verken al de smaken van Azië in een moderne variant. Onze chef experimenteert met diverse ingrediënten en gebruikt ze in gerechten van andere culturen. Zo krijg je verrassende resultaten die je allemaal kan proeven in ons restaurant. Voor jouw gemak bieden we ook gerechten aan die je op voorhand kan bestellen en nadien afhalen. We zijn gespecialiseerd in roerbakgerechten en wokgerechten. We gebruiken vooral vis, groenten en rijst in de gerechten die we voor jou bereiden.

Chinees eten Antwerpen- winsfood.be

We bieden je gezellige en snelle service aan

Met onze service wordt jouw restaurantbezoek ook extra gezellig, we staan daar namelijk ook bekend om. Wanneer je Aziatisch eten wilt bestellen, moet je zeker in ons restaurant zijn. We maken het gemakkelijk voor jou om in de stad Aziatisch eten te bestellen. Je hoeft ons alleen te contacteren en dan maken we jouw bestelling klaar tegen het gewenste uur. Je kan ook op onze service rekenen als je ergens een vraag over hebt. We helpen je graag verder.

Kies voor onze service en moderne gerechten

We bieden lekkere gerechten aan die onze chef met veel zorg heeft geprepareerd. Voor al je Aziatisch eten te bestellen kan je vertrouwen op ons restaurant. Plaats vandaag nog je bestelling van onze lekkere gerechten! We zijn bereikbaar via het e-mailadres wins.foodanddrinks@gmail.com en het telefoonnummer +32 (0)3 501 41 09.