Asian fusion Antwerpen

Traditionele en moderne oosterse gerechten

Gezellige en snelle service

Kaart met specials

Asian Fusion in Antwerpen

Wil je graag eens de Asian fusion keuken uitproberen in Antwerpen? Bekijk dan snel de kaart van Win’s. We bieden allemaal gerechten volgens deze stijl aan, waarbij we de traditionele schotels vernieuwen. We maken gebruik van kookstijlen uit andere Aziatische culturen, maar koken ook met traditionele ingrediënten op een andere manier.

Geïnteresseerd in onze gerechten?

Contacteer ons!

Geniet van Asian fusion cooking in ons restaurant in Antwerpen

We zijn een van de beste Aziatische restaurants in Antwerpen, mede omdat we Asian fusion toepassen. Onze chef gebruikt alle heerlijke smaken van de traditionele Chinese en Thaise keuken, maar verheft de smaken nog meer. Het is een keuken die je zeker eens moet proberen. We bieden niet alleen heel gekende gerechten zoals Pad Thai aan, maar ook verschillende soorten dimsum. Je vindt veel variëteit in onze keuken. In ons Chinees en Thais restaurant krijg je een uitstekende service. Je voelt je meteen op je gemak, omdat we je met een glimlach bedienen en je zo snel mogelijk verder helpen.

Chinees eten Antwerpen- winsfood.be

Vertrouw op onze service

Wil je graag een tafel boeken? Geef ons gewoon een seintje en dan is het allemaal in orde. Je vindt ons adres en al onze contactgegevens snel, dus boek je tafel! We zijn voor de Asian fusion in ons restaurant in Antwerpen bereikbaar via de nummers +32 (0)3 501 41 09 en +32 (0)477 86 60 78! Je kan ook een mail sturen naar wins.foodanddrinks@gmail.com.